De moderne Afstandsbediening

Met een Qbus installatie kan je op een snelle en zeer gebruiksvriendelijke manier verlichting, verwarming, sferen en zoveel meer besturen.

Qbus maakt gebouwen slim.

Sinds 1999 ontwikkelt Qbus technologieën om residentiële en commerciële gebouwen slim te maken. Een slim gebouw biedt meer gemoedsrust en comfort maar verbruikt minder energie. Qbus heeft een platform van producten en diensten: van het Qbus Stand-Alone gamma, een betaalbare, makkelijke en uitbreidbare instapoplossing, over slimme schakelaars tot een volledig automatiseringssysteem. Binnenkort wordt ook Ubie, de Internet of Things gateway gelanceerd. Een Qbus systeem is Makkelijk (te installeren, bedienen, ondersteunen), Flexibel (werkt met elke schakelaar, elke smartphone, PC, tablet) en Toekomstgericht (uitbreidbaar en steeds compatibel).

Qbus maakt gebouwen slim.

Eco Dashboard

Visualiseren, analyseren en beheren van energie via het Eco Dashboard.

Eco Dashboard

Slimme Schakelaars

Achter de Niko, Bticino of CJC drukknoppen van de Qbus SWC04 schakelaar schuilt een printplaat vol electronische intelligentie.

Slimme Schakelaars

Qbus news

Start to Qbus-pack

22/09/2017
Sinds kort is ons "Start to Qbus"-pakket beschikbaar bij de groothandel. Een Qbus controller met ethernetconnectie voor Qbus Cloud, 12 relais-uitgangen, 2 universele dimmers en 14 ingangen aan 1250EUR excl. BTW bruto. Plug&Play automatisering die steeds verder kan worden uitgebreid. Check de installatievideo hier: https://youtu.be/tM2LkJ4PfeU

Nieuwe versie Qbus System Manager III (3.13.2)

7/03/2017
De Qbus System Manager versie 3.13.2 staat online. Er werden verdere aanpassingen aan de Dali interface doorgevoerd. Daarnaast bevat deze versie een firmware update voor de Qbus Stand-Alone dimmers die nu ook een geheugenfunctie (bijhouden laatste dimstand) hebben gekregen.

Nieuwe Qbus universele dimmersoftware

1/07/2016
Qbus is er in geslaagd een innovatieve dimmersoftware te ontwikkelen die stoorsignalen kan detecteren en wegfilteren. Dit leidt ertoe dat voor elke LED-lamp en LED-driver het maximale dimniveau kan worden bereikt, zonder dat die lampen zullen flikkeren.

Tastu®: de aanraakschakelaar in fingerprint-proof glas

29/01/2016
Met het Tastu® schakelaargamma treedt Qbus de design-wereld binnen. Deze Tastu® schakelaars zijn fingerprint-proof: een speciale coating op de glazen schakelaar vermijdt dat er vingerafdrukken op het glas achterblijven. Net zoals de andere slimme Qbus-schakelaars zorgen kleurenleds ervoor dat het kleur van het aanraakvlak volgens de wensen van de klant kan ingesteld worden.

Vind een installateur in jouw buurt

Zoek

Waarom Qbus?

Gemakkelijke installatie

Een 2-draads bussysteem in lus, ster of boom-structuur gelegd en waarbij polariteit geen rol speelt...

Energie-besparend

Multi-zonaal verwarmen, alles-uit-knop, CO2-gestuurde ventilatie,... En grafieken van al uw verbruiken: Meten is Weten...

Koppeling naar TCP/IP

Via de plattegrond op de Home Navigator of het menu op een iPhone / Android-toestel bedien je iedere uitgang...

Meer weten