EQOmmand

Om uw domoticasysteem optimaal te laten functioneren, is het van cruciaal belang dat het wordt gekoppeld aan gebruiksvriendelijke domoticasoftware. Qbus heeft specifiek voor pc-gebruik EQOmmand ontwikkeld, een softwaretool waarmee u moeiteloos uw Qbus-domotica kunt beheren. Voor het activeren van EQOmmand dient u een eenmalige licentie aan te schaffen.

EQOmmand 3.4

Versie: 3.4

​De volgende vereisten zijn nodig:

• Minimaal besturingssysteem: Windows 8
  • Minimale schermresolutie: 1024x768

Het installatieprogramma controleert automatisch of deze componenten zijn geïnstalleerd en zal ze indien nodig downloaden.

Als u problemen ondervindt, neem dan contact op met Qbus Support.

Download EQOmmand 3.4 voor 32-bit of 64-bit computers (Windows 8 en hoger)

Download EQOmmand setup

De beschrijving van de configuratie vind je via volgende link

EQOmmand_Configuratie.pdf

Watchdog

Voor systemen die 24/7 EQOmmand draaien, wordt het aanbevolen om de watchdog te installeren.

In het geval dat EQOmmand vastloopt, zal de watchdog automatisch het systeem herstarten. Bovendien kan de watchdog ook uw systeem op een vooraf ingesteld tijdstip herstarten.

Download watchdog

EQOmmand 3.4 bevat de volgende nieuwe functies:

• Pictogrammen en grafieken aangepast om overeen te komen met de Qbus Control-look en -gevoel
  • Ondersteuning voor nieuwe IP-camera-protocollen
  • Overwerk-timer
  • Ondersteuning voor Qbus-weerstation
  • Ondersteuning voor Qbus DMX
  • Ondersteuning voor Qbus-lamellenluiken
  • Technische aanpassingen (zoals een andere database) waardoor EQOmmand minder verwerkingskracht en geheugen vereist
  • Groter configuratiescherm
  • Toegevoegde ondersteuning voor Qbus Control SIP
  • Ondersteuning voor CTD-10, -40, -Max controllers

LET OP:

Indien u een oudere versie van EQOmmand heeft, voorafgaand aan EQOmmand 3.0, is het niet mogelijk om deze rechtstreeks bij te werken naar de nieuwe EQOmmand 3.4-versie.

Bij het installeren van EQOmmand 3.4 dient u EQOmmand opnieuw te configureren.

Het exporteren van uw huidige EQOmmand-configuratie en deze importeren in EQOmmand 3.4 zal helaas niet werken.