Serial Manager II

Qbus Serial Manager II V2.6.8 (19/09/2017) is de gratis configuratiesoftware voor de vorige generatie controllers CTL01-02-16-32-64-256

( De configuratiesoftware voor de huidige generatie controllers CTD01(E)(m), CTD02(E), CTD03(E), CTD10, CTD40 en CTDmax controllers is te vinden bij System Manager III )

Handleiding SMII

Meer up-to-date versie ook beschikbaar op onze Engelse pagina

SMII - Setup V2.6.8

Aangepaste versie met qbuscomm.dll V2.6.11 voor ondersteuning SEN04MLT

Beschrijving software releases

QbusCom communicatie DLL voor CTL-controllers

Deze setup installeert de meest recente DLL om communicatie met de nieuwste QBUS modules te ondersteunen