9. Zwembadsturing

Het slimme zwembad: geniet van extra comfort dankzij de koppeling met Qbus. 

Dankzij slimme thermostaten geniet je altijd van de perfecte watertemperatuur, aangepast aan je persoonlijke voorkeur. Maar dat is nog niet alles. Qbus regelt niet alleen de temperatuur, maar ook de verlichting, het waterniveau en de werking van de filterpomp op intelligente wijze. Bij een eventueel lek, krijg je meteen een melding in de app. Deze automatische onderhouds- en foutmeldingen houden je reparatiekosten beperkt.

 

De Qbus temperatuursensor meet de temperatuur van het zwembadwater. Stel zelf de gewenste temperatuur in en verwarm je zwembad op het juiste moment. Afhankelijk van de gekozen modus, stuur jij je zwembad aan zoals jij het wil en ga je vol voor (duurzaam) comfort.

 

Kies voor de vakantiemodus tijdens de wintermaanden of wanneer je niet thuis bent. Of ga voor de ecomodus, waarbij je de temperatuur instelt en Qbus het ideale moment kiest om die temperatuur te bereiken. En voor speciale gelegenheden is er de boostmodus. Feestje op de planning? Binnen 2 uur wil je dat het water perfect op temperatuur is.

 

De uitgelezen combinatie met energiemanager Luqas

 

Ontdek de kracht van de combinatie met onze slimme energiemanager Luqas. Door Luqas te integreren met een warmtepomp, zonnepanelen en een slimme meter, kan jouw zwembad dienen als een efficiënte thermische batterij op zonnige dagen.

 

Luqas communiceert naadloos met je digitale meter, waardoor je zwembad optimaal wordt verwarmd wanneer er een overschot aan zonne-energie is. Op deze ecologische stand wordt energie maximaal gebruikt wanneer de stroom die je eigen zonnepanelen produceren niet elders in huis nodig is en niet terug wordt geleverd aan het net. Zo wordt het zwembad kosten efficiënt op temperatuur gehouden.

 

De voordelen op een rij

 

De voordelen van de slimme zwembadsturing van Qbus omvatten:

 

  • eenvoudige bediening
  • maximaal duurzaam comfort
  • energie-efficiënt sturen

 

Deel deze pagina

Betrokken producten