**NEW** Combi-opleiding Qbus & Blitz Power

course

COMbi-opleiding Qbus & Blitzpower

 

Deze unieke combi-opleiding brengt experts van Blitz Power en Qbus samen.

 

Tijdens deze opleiding krijg je niet alleen inzicht in het selecteren en installeren van de juiste Blitz Power laadpaal, maar leer je ook hoe je deze perfect kunt aansturen met Qbus.

 

We starten deze opleiding met alles wat je moet weten over de wereld van de elektrische voertuigen omdat expertise vertrekt vanuit kennis. Daarna gaan we in op de vele mogelijkheden van Blitz Power en zal je merken dat een Blitz laadpaal geïnstalleerd kan worden in iedere situatie. Ten slotte dompelt de Product Expert van Blitz je onder in het verhaal van de installatie en configuratie van de Blitz laadpaal.

 

In het tweede deel ga je samen met een expert van Qbus in energiemanagement aan de slag om te bepalen welke componenten nodig zijn voor een slimme sturing. Zo kunnen je klanten maximaal profiteren van hun eigen zonne-energie en gerust zijn over het vermijden van verbruikspieken.

 

Na een korte en eenvoudige configuratie laten we zien hoe de app eruitziet voor jouw klanten. Dankzij jouw expertise zullen zij nog meer rijplezier ervaren.

 

Deze opleiding wordt georganiseerd in de trainingsruimte van Qbus. Het aantal beschikbare trainingsplaatsen is beperkt, dus zorg ervoor dat je je snel inschrijft.

 

Inschrijven kan via www.blitzpower.com

 

Praktische info?

  • Datum: 26 juni 2024
  • Start: 12.30u
  • Locatie: Qbus hoofdkantoor: Joseph Cardijnstraat 19, 9420 Erpe-Mere
  • Prijs: gratis  (registreren verplicht)

Inschrijven kan via www.blitzpower.com

Opleidingsdata & locaties

wo 26 jun 2024

Erpe-Mere