Nieuws

Nieuws over Qbus

Comfortabel wonen met één druk op de knop

27 November 2018 - Door Livine

CDG Solutions over comfortabel wonen met Qbus in het woon- en interieurmagazine Home Sweet Home. 

Een alles-uit knop voor je ’s morgens de deur uitgaat, het licht dat automatisch brandt wanneer je de berging inkomt, de rolluiken die ’s avonds vanzelf naar beneden zakken… Het is maar een fractie van wat CDG Solutions via een centraal Qbus systeem automatisch kan aansturen in uw woning.

NIEUWE VERSIE QBUS SYSTEM MANAGER III (V3.16.02)

5 Juli 2018 - Door Marc

De Qbus System Manager versie 3.16.02 staat online.


 

Qbus, Plug-in, play together & let it grow BATIBOUW 2018.

6 Februari 2018 - Door Livine

Van donderdag 22 februari tot en met zondag 04 maart 2018 zwaaien de paleispoorten van Brussels Expo open voor de 59ste editie van BATIBOUW. En inderdaad, ook Qbus is weer van de partij. Spring binnen & plug-in. We vullen paleis 9 met slimme oplossingen op standnummer: 09204B.

Welkom Maaike en Sébastien

26 September 2017 - Door Livine

Twee nieuwe collega's bij Qbus, Sébastien Poesmans versterkt het salesteam en Maaike Verdoodt heet jullie welkom aan de receptie. 

NIEUWE VERSIE QBUS SYSTEM MANAGER III (3.15.0)

25 September 2017 - Door Marc

De Qbus System Manager versie 3.15.0 staat online. Deze ondersteunt onze nieuwe controller (CTD01Em) van het Start To Qbus pakket.

Beheersbare zorg in een slim gebouw dankzij Televic & Qbus

25 September 2017 - Door Livine

Qbus en Televic Healthcare, Belgisch marktleider op vlak van intramurale zorgcommunicatie, gaan samenwerken om meer flexibiliteit, comfort en veiligheid te bieden in de zorgsector

Qbus - Proud to participate in Re-Art

5 September 2017 - Door Tom

Re-Art , een project waarin ondernemers en artiesten hun krachten bundelen om geld in te zamelen voor het goede doel. Qbus is van de partij, jij ook?

Test zelf gratis e-mail en SMS-diensten via de Qbus Cloud

25 Maart 2017 - Door Tom

Via de Qbus Cloud kan uw Slimme woning of gebouw bediend en gevisualiseerd worden van om het even waar, via elke smartphone, tablet of computer. De echte kracht van de Qbus Cloud wordt echter duidelijk door uw Smart Home te verbinden met extra diensten zoals e-mails of SMS-berichten.