Thermostaat iPhone/iPad

Smartphone en tablet worden steeds meer een onderdeel van ons dagelijks leven en vervullen alsmaar meer functies. Daarbij hoort intussen ook het op afstand bedienen van uw thermostaat: iPhone is ideale oplossing en zorgt voor meer comfort en gebruiksgemak. Wilt u een groter beeld voor uw thermostaat? iPad toont u alles! De bediening van uw thermostaat via iPad verloopt eenvoudig via een thermostaat app. Heel wat merken ontwikkelen vandaag voor hun slimme thermostaten een eigen thermostaat app (iPhone, Android, Windows Phone…) Als u kiest voor een domoticasysteem aangestuurd door Qbus, zit de slimme thermostaat app ineens mee in uw totaalpakket.

 

De home control app van Qbus biedt u eenvoudige toegang tot alle elementen van uw domoticasysteem: verlichting, zonnewering, thermostaat… iPhone bediening was nog nooit zo eenvoudig. Met de thermostaat iPhone app kunt u vanop afstand de temperatuur in de verschillende kamers controleren, het programma aanpassen en uw huidige energieverbruik en historiek raadplegen. Het beheer van uw thermostaat via app is dus niet alleen handig omdat u altijd alle informatie bij de hand hebt en alles kunt regelen wanneer u maar wilt. Een thermostaat met app of e thermostaat app zorgt ervoor dat u inzicht krijgt in uw verbruik en daardoor efficiënter kunt gaan verwarmen. De koppeling thermostaat-iPhone helpt u op die manier energie en dus geld besparen.

 

Kiest u ook voor het gemak van een thermostaat wifi? iPad is een mogelijkheid voor het aansturen van de thermostaat. Wifi iPhone kan natuurlijk ook. Via de meest courante besturingssystemen beheert u eenvoudig uw thermostaat: Android, Windows Phone of iOS. Of u nu kiest voor een thermostaat app Android of een ander besturingssysteem: de bediening van uw thermostaat kan eenvoudig opgenomen worden in uw domoticasysteem aangestuurd door Qbus.

 

Meer weten over een thermostaat die u kunt bedienen via uw Iphone of Ipad? Neem contact op met één van onze erkende Qbus installateurs of vul het contactformulier in.