Audio domotica

Iedereen geniet graag van muziek in huis: het zorgt voor sfeer of een aangenaam achtergrondgeluid. Zet u gewoon in de woonkamer de radio op, of beluistert u uw favoriete muziek via het docking station van uw mp3-speler? Beschikt u over verschillende muzieksystemen om ook in de keuken of de badkamer naar muziek te kunnen luisteren? Een audio domotica oplossing is een handige manier om via één centrale muziekinstallatie de audio door uw woning te beheren en in te stellen. Via de SER10 audio interface van Qbus kan eenvoudig een link gelegd worden tussen Qbus en de audiosystemen van Apart, ArtSound, Nuvo en Niko. Dit systeem biedt bovendien de mogelijkheid om uw audio draadloos te laten verlopen.

 

Er lijken nauwelijks grenzen te zijn aan de mogelijkheden van domotica: audio toepassingen bewijzen dat eens te meer. Door de koppeling tussen uw Qbus domoticasysteem en één van de compatibele audiosystemen, beheert u heel eenvoudig de audio in heel uw woning. U kunt het systeem vanop afstand bedienen, met verschillende zones werken, het volume regelen en het systeem in- of uitschakelen. Bij de Qbus audio domotica kunnen tot vier bronnen en acht zones ingesteld en gecontroleerd worden. Wilt u voor de woonkamer een afspeellijst selecteren vanop uw iPod, terwijl in de studeerkamer een internetradio mag spelen? U stelt het systeem helemaal volgens uw wensen in, en dankzij de superieure audiosystemen die op de Qbus audio domotica aangesloten kunnen worden, geniet u steeds van een optimale geluidskwaliteit.

 

Wilt u meer weten over Qbus audio domotica? Neem dan contact op met één van onze erkende Qbus installateurs of vul het contactformulier in.