16 Mei 2023 - Door Marc

System Manager III - Handige updates die jouw configuratieproces makkelijker maken. 

 

We zijn verheugd om jullie op de hoogte te brengen van enkele nieuwe updates die zijn doorgevoerd in de nieuwste versie van onze System Manager III. We hebben de software de afgelopen maanden voortdurend geüpdatet op basis van feedback van onze klanten, zodat de configuratie nog vlotter verloopt. Momenteel is de bètaversie al online en op 4 juli lanceren we de officiële versie.

 

Een van de belangrijkste updates in deze nieuwe versie is de mogelijkheid om kleuren in te stellen op de SWC-schakelaars. Je kunt nu vaste kleuren toekennen per type uitgang, zoals AAN/UIT, dimmer en sfeer. Ga hiervoor naar 'Extra Instellingen' op een schakelaar en selecteer 'Colours / mode'. Deze instelling zal dan automatisch toegepast worden op alle schakelaars. Dit maakt het gemakkelijker om snel de gewenste instellingen te vinden.

 

 

Daarnaast hebben we ook het thermostaatscherm en de conversietabellen vereenvoudigd voor verwarmingssturing. Het startscherm van de thermostaat is nu overzichtelijker gemaakt dankzij een opsplitsing in een basis en een geavanceerd tabblad.

 

 

Dit zorgt ervoor dat gebruikers gemakkelijk de benodigde informatie kunnen vinden en instellingen kunnen aanpassen.

Tot slot hebben we het makkelijker gemaakt om stooklijnen in te voeren via conversietabellen, zonder complexe omrekeningen te hoeven doen. Selecteer hiervoor het type 'Stooklijn' in de functie 'Conversietabellen', stel als 'TH in' de buitentemperatuur in, 'TH out' is de vertrektemperatuur van de vloerverwarming en pas de waarden van de stooklijn aan zoals gewenst. Deze stooklijn zal standaard gebruikt worden zonder aparte logica aan te maken.

 

We hopen dat deze updates bijdragen aan een betere gebruikerservaring en zijn benieuwd naar jullie feedback. Probeer de bètaversie nu zelf uit en laat ons weten wat je ervan vindt!

 

Klik hier om naar de downloadpagina te gaan.

 

Deel deze pagina