“Dit instapsysteem van Qbus was perfect waar we naar op zoek waren.” (Frederik Huys, bestuurder Eiffage Vuylsteke)

 

"Zo heeft elk appartement een Alles Uit-knop aan de voordeur waarmee via één druk op de knop de verlichting, en volgens de wensen van de bewoner, de screens en het stopcontact van de koffiezet wordt uitgschakeld. Ook in de hoofdslaapkamer – de Master Bedroom – is een Alles Uit-knop aanwezig, en is ook een paniekknop voorzien waarbij bijvoorbeeld de tuinverlichting aangestuurd wordt. Het Qbus Stand-Alone systeem bevat ook timers, zodat bijvoorbeeld de verlichting van de nachthall automatisch wordt uitgeschakeld na 20 minuten.”

 

Het basis-systeem zit standaard in elk appartement voorzien; als de koper meer functies wenst kan dit eenvoudigweg door de toevoeging van de intelligente Qbus Controller in de daarvoor voorziene plaats in de elektriciteitskast. Dit kan onmiddellijk, of na 5 jaar, want Qbus systemen blijven steeds compatibel met eerdere versies.

 

“Met deze basis uitrusting hebben we een antwoord voor levensloop-bestendige appartementen in de toekomst” vertelt Frederik Huys. Klanten die hun appartement kopen op 65-jarige leeftijd, kunnen kiezen om pas na enkele jaren hun Qbus Stand-Alone systeem uit te breiden naar een Full Qbus systeem. Dan kunnen ze bijvoorbeeld via additionele noodknoppen en / of detectoren alarmen uitsturen naar naar de buurman, de familie of zelfs een zorgorganisatie wanneer dit nodig is.”

Deel deze pagina

Betrokken toepassingen

Betrokken producten