17 Februari 2020 - Door Livine

Qbus vult Batibouw-paleis 9 tot aan de nok met nieuwigheden!

 

De tijd vliegt! Een cliché een huis hoog, maar we staan alweer aan de start van de 2e maand in 2020, het veel besproken jaar van verandering. Enne, je weet het, Qbus heeft geen zittend gat en bleef niet bij de pakken zitten. Qbus staat te popelen om vele nieuwigheden met je te delen. We nodigen je uit tijdens Batibouw in paleis 9 van 29/02 tot 8/03. Most welcome!

 

Geen toeval, ecologie en innovaties staan centraal tijdens de 61e editie van Batibouw. Je kan kiezen voor de ecologische route of de innovatieroute. Enne, laat innovaties nu net de specialiteit van Qbus zijn.
Nieuwe ‘Q-shizzle’ in alle productgamma’s!
Het Qbus-team verwelkomt je op standnummer 09210 in paleis 9.

 

QBUS IN DA HOUSE, ANY LIGHT, ANY SWITCH!
Tijdens Batibouw zet Qbus het uitgebreide gamma aan lichtsturing in de spotlights: als installateur weet je het als geen ander. Verlichting heeft een bepalende invloed op de look & feel van een ruimte. Er komen steeds meer soorten verlichting op de markt. Al deze soorten verlichting dienen op correcte wijze gestuurd te worden. Qbus heeft het juiste besturingsproduct voor elke soort verlichting. Switch away!

 

SUMUM, EEN STERK STAALTJE DESIGN IN EEN VINGERKNIP
Een eigentijds lichtdesign is niet compleet zonder een mooie gestileerde lichtknop. Yep! Maak kennis met SUMUM, een eigenzinnig, minimalistisch ontwerp. De strakke vormgeving van SUMUM sluit perfect aan op een modern en georganiseerd interieur. SUMUM staat voor ‘Excellence in Simplicity’. 

Het SUMUM-schakelmateriaal da’s eenvoud, kwaliteit en design. Ontdek zelf hét SUMUM op de Qbus-Batibouw-stand!

 

ZET SCREENS EN ROLLUIKEN MOEITELOOS NAAR JE HAND

De Qbus-stuurmodule voor motoren met positionering maakt het mogelijk om screens en rolluiken niet alleen op/neer te laten. Het laat je ook toe de lamellen in de gewenste positie te draaien. Deze stuurmodule is nu ook beschikbaar in Stand-Alone versie, zonder controller. Deze nieuwe stand-alone rolluikmodule heeft nu een ingang voor een weerstation zodat je screens worden opgetrokken bij hevige wind. Weer of geen weer ;-), ontdek twee versies van deze slimmigheid.

 

DRAADLOZE SLIM: HET QBUS WIRELESS HYBRIDE SYSTEEM

Juist, bedrade oplossingen zijn nog steeds het meest betrouwbare bij home & building automation projecten. Bij renovaties of uitbreidingen is het echter niet steeds mogelijk nieuwe bekabeling te leggen.

 

Tadaaa! Maak kennis met het Qbus Easywave-gamma. De Qbus Wireless Interface (QWI) legt de link tussen het bedrade Qbus-systeem, en de draadloze Easywave componenten. De koppeling van het bedrade Qbus-systeem met de draadloze Easywave componenten verenigt het beste van beide werelden.

 

QBUS OPEN COMMUNICEERT MET NIEUWE ‘SLIMMERDS’: ALEXA EN IKEA SYMFONISK

Qbus is niet blind voor de evoluties in de markt en andere slimme producten waarmee integratie mogelijk moet zijn.

‘Qbus Open’ is een platform waarbij Qbus deel uitmaakt van een geheel van slimme woningprotocollen en slimme toestellen die dankzij de Ubie één geïntegreerd systeem vormen. Ubie ondersteunt onder andere Qbus, KNX en Modbus TCP/IP-automatiseringssystemen, de Sonos, Bose SoundTouch en Ikea Symfonisk muzieksystemen, Philips Hue verlichting, Televic noodoproep, IP-camera’s, Satel alarmsystemen en de Alexa voice assistant. Qbus garandeert deze compatibiliteit sinds 1999 en ook in de toekomst.

 

UBIETOUCH 8”, DUN DESIGN

Ontdek het UbieTouch 8” aanraakscherm, een dun design-scherm, beschikbaar in wit en zwart. De Ubietouch kan je bedienen via WIFI of kan via bekabeling aangesloten worden op het netwerk.

Ring! Ring! De ingebouwde microfoon en audio speakers zorgen ervoor dat je dit designscherm eveneens als binnenpost voor videofonie kan installeren. Hallokes!

 

Niet twijfelen! Ontdek alle Qbus-innovaties van 29 februari tot 8 maart 2020 tijdens Batibouw, Hall 9, stand 09210.
Ontdek er niet minder dan het summum ;-).

 

Innovatieve groeten,

Het Qbus-team

Deel deze pagina

batibouw_rvb
batibouw_HSH
simoen
sumum2
UbieTouch8