Nieuws

Nieuws over het reilen en zeilen bij Qbus

Het Qbus team wenst jullie ontspannende zomermaanden toe!

9 Juli 2019 - By Livine

Onze kantoren zullen gesloten zijn van 20 juli t.e.m. 4 augustus. Op donderdag 18 juli leveren wij een laatste keer uit voor de vakantie.

Zoals steeds zijn wij tijdens de verlofperiode voor dringende technische ondersteuning bereikbaar via support@qbus.be. We wensen jullie verkwikkende en ontspannende zomermaanden toe!

Qbus België presenteert nieuwe slimme oplossingen tijdens Batibouw 2019

9 Februari 2019 - By Geertje

Van donderdag 21 februari tot en met zondag 03 maart 2019 presenteert Qbus nieuwe slimme oplossingen tijdens de 60ste editie van BATIBOUW. Dit jaar focust BATIBOUW ook op het thema 'Smart building': de verzamelnaam voor alle nieuwe bouwtechnieken met efficiëntie als codewoord. Enne, laat nu net dat thema de specialiteit van Qbus zijn.

Beheersbare zorg in een slim gebouw dankzij Televic & Qbus

25 September 2017 - By Livine

Qbus en Televic Healthcare, Belgisch marktleider op vlak van intramurale zorgcommunicatie, gaan samenwerken om meer flexibiliteit, comfort en veiligheid te bieden in de zorgsector

Test zelf gratis e-mail en SMS-diensten via de Qbus Cloud

25 Maart 2017 - By Tom

Via de Qbus Cloud kan uw Slimme woning of gebouw bediend en gevisualiseerd worden van om het even waar, via elke smartphone, tablet of computer. De echte kracht van de Qbus Cloud wordt echter duidelijk door uw Smart Home te verbinden met extra diensten zoals e-mails of SMS-berichten.