14 September 2022 - Door Ruben

Nieuw in Het Qbus DALI gamma: Stand-ALone DALI DImmer voor 4 groepen op 1 DALI-kring

 

In de wereld van de verlichting is er de laatste jaren een opkomst van verschillende dimtechnologieën. Gezien DALI steeds meer voorkomt, ook in residentiële projecten, investeert Qbus verder in zijn DALI-gamma. Dit om een eenvoudige en betaalbare oplossing voor de sturing van deze armaturen aan te bieden.

 

Maar welke DALI-modules heeft Qbus nu? Wat kunnen deze modules en hoe kies ik nu de juiste voor een project? 

 

Geen nood, we leggen het hieronder kort en bondig uit.

 

Stand-Alone DALI Broadcast module (QDBC02SA)

Zijn één of twee armaturen in een woning DALI-gestuurd? De Stand-Alone DALI Broadcast module biedt een oplossing. Met de Stand-Alone DALI broadcast module (QDBC02SA) kunnen maximum 64 DALI armaturen verdeeld over twee DALI kringen gedimd worden met standaard drukknoppen. Alle armaturen reageren op dezelfde manier.

 

DALI Master Module (QDM01)

Zijn er meerdere DALI-armaturen die individueel of in groep gedimd moeten worden? Met de Qbus DALI Master module (QDM01) heb je een goede oplossing. De din-rail module kan tot 64 DALI-armaturen verdeeld over 64 armaturen en 16 groepen koppelen met het Qbussysteem.

 

Met trots stellen we dan nu graag onze nieuwste aanwinst voor... de Qbus DALI Groepen Dimmer

 

 

De nieuwe Qbus DALI Groepen Dimmer (QDG04SA) biedt een oplossing in installaties waar er op 1 DALI-kring een aantal groepen moeten aangestuurd worden, en waarbij er geen nood is aan een volledige DALI Master module met een Controller. Met de Stand-Alone DALI groepen dimmer is het mogelijk om op een eenvoudige, betaalbare manier max 64 drivers in 4 groepen in te delen. Dit is de ideale oplossing voor rail-systemen met verschillende armaturen – en dit alles zonder programmatie of app. Plug in, push the button, dim.

 

Meer weten? Ontdek het hele Qbus Dimmer-gamma of bekijk de DALI video.

 

Ontdek Gamma

Deel deze pagina

QDBC02SA front
QDM01
QDG04SA