Impulsrelais

Impulsrelais
Dagelijkse taken in uw woning uit handen geven door ze te automatiseren: wie zou dat niet handig vinden? Toch is het voor velen een grote stap om meteen te kiezen voor een volledig domoticasysteem. Wilt u ook liever van start gaan met een pré-domotoca, een instapoplossing die u alle comfort biedt zonder ingewikkelde programmatie? Dan is de slimme impulsschakelaar van Qbus misschien wel iets voor u. Het impulsrelais (ook wel de teleruptor genoemd) is een gepatenteerde oplossing van Qbus en vormt de basismodule binnen het Qbus standalonegamma. Het betekent dat dit systeem met impulsschakeling perfect kan functioneren zonder controller en zonder externe voeding. Maar de slimme impulsschakelaar van Qbus is bijzonder veelzijdig: hij kan later uitgebreid worden tot een volledig, hoogkwalitatief domoticasysteem, waarmee u van nog meer comfort geniet.

Het Qbus impuls relais systeem is niet alleen bijzonder eenvoudig te installeren en uit te breiden, het biedt ook comfort tegen een instapprijs. Zo brengt deze impulsschakelaar huisautomatisering voor een breed publiek binnen handbereik. Met de slimme afstandschakelaar kunt u onder meer vanop afstand de verlichting bedienen of de rolluiken neerlaten. De slimme impulsschakelaar van Qbus beschikt over vier uitgangen voor verlichting, rolluik, enz. Alle uitgangen kunnen ingesteld worden met de functie aan/uit (bijvoorbeeld voor verlichting) of op/neer (bijvoorbeeld voor rolluiken of screens). Ook beschikt het impulsrelais over een ingang voor het werken met een ‘alles uit’-sfeer en een paniekknop (‘alles aan’). Elke impulsschakelaar is voorzien van een connector voor aansluiting op een Qbus domotica systeem.

Door zijn aantrekkelijke prijs en zijn flexibele inzetbaarheid is de slimme impulsschakelaar ideaal voor wie zijn eerste stappen op het gebied van domotica wil zetten, maar ook de mogelijkheden voor uitbreiding van het systeem wil openhouden.

Wilt u meer informatie over onze impulsrelais? Neem dan contact op met één van onze installateurs bij u in de buurt of vul het contactformulier in.