Domotica prijzen

Domotica biedt zoveel voordelen dat het niet verwonderlijk is dat steeds meer mensen erin geïnteresseerd zijn. Toch blijkt onduidelijkheid over domotica prijzen vaak een struikelblok. Vaak wordt ten onrechte verondersteld dat domotica heel erg duur is, en stelt men zich de vraag of de investering wel de moeite waard is. De kostprijs voor domotica hangt echter van zoveel factoren af dat het steeds de moeite loont om een offerte op maat te laten maken. U hoeft ook niet meteen een ingewikkeld en uitgebreid systeem te laten installeren: u kunt de domotica kosten spreiden door bijvoorbeeld eerst een basissysteem voor de automatisering van verlichting en verwarming te laten installeren, en dit later uit te breiden naar uw huishoudtoestellen, rolluiken, enz. De domotica systemen van Qbus zijn modulair en kunnen uitgebreid worden op maat van uw wensen en uw budget. Dat is het grote voordeel van domotica: prijs en mogelijkheden zijn perfect op elkaar af te stemmen.

 

Daarnaast mag u niet vergeten dat de kosten voor domotica een investering zijn met rendement op korte én lange termijn. Een Qbus-installatie in uw woning verdient u tussen de vier en de zeven jaar terug, dankzij het geld dat u bespaart op verwarming en elektriciteit. Met het oog op de stijgende energieprijzen is het zeker geen overbodige luxe om te investeren in een duurzaam systeem om eenvoudig energie te besparen. Bij Qbus vindt u betaalbare domotica die u niet alleen het leven makkelijker maakt, maar waarvoor u het geld binnen een redelijke termijn meer dan terugverdient.

 

Laat u daarom zeker niet afschrikken door de vermeende prijs: domotica is een stuk betaalbaarder dan u misschien zou denken op basis van wat een domoticasysteem allemaal aankan. Er zijn vandaag al heel wat goedkope domotica systemen beschikbaar, en bij Qbus vindt u bijzonder betaalbare domotica met innovatieve technologieën. Wilt u meer informatie over onze domotica systemen, prijzen en mogelijkheden? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op.

van instapdomotica tot een volledige domotica installatie met bediening op afstand