Home automation

Home automation – het automatiseren en daardoor ‘slimmer’ maken van huizen – wint steeds meer aan populariteit en wordt ook steeds betaalbaarder. Daarom kiest een toenemend aantal mensen bewust voor huisautomatisering. Dankzij modulaire, uitbreidbare systemen voor woningautomatisering, zoals de domoticasystemen aangestuurd door Qbus, kiest u zelf welke functies van uw woning u wilt automatiseren en programmeren. U kunt bijvoorbeeld eerst uw huis automatiseren op het gebied van verlichting, verwarming en zonwering, om daar achteraf nog een alarmsysteem en/of allerlei huishoudtoestellen aan toe te voegen. Met Qbus hebt u alle vrijheid.

 

Home automation is ontwikkeld om u het leven gemakkelijker te maken en u taken uit handen te nemen. Het woord zegt het zelf: uw woning wordt geautomatiseerd en u hoeft dus niet meer zelf stil te staan bij een aantal dagelijkse taken, zoals het licht in- en uitschakelen, de verwarming regelen, rollluiken ophalen of neerlaten, enz. Dit alles betekent een toegevoegde waarde voor uw huis: automatisering verhoogt het comfort, en zonder dat u er bij hoeft stil te staan wordt ook nog eens uw energieverbruik onder controle gehouden, zodat u geld bespaart.

 

Dankzij de eenvoudig te installeren, modulaire systemen van Qbus hoeft de overstap naar home automation helemaal niet ingrijpend te zijn. Huisautomatisering is perfect mogelijk in een bestaande woning, en dankzij het efficiënte gebruik van betrouwbare draadloze technologie wordt breekwerk tot een absoluut minimum beperkt. Het programmeren en bedienen van een Qbus-systeem verloopt via speciaal ontwikkelde home automation software. Die zorgt ervoor dat het systeem volgens uw wensen ingesteld wordt, en er is een koppeling mogelijk met het internet voor besturing van op afstand (via smartphones of tablets).

 

Meer weten over Qbus home automation? Neem contact op met een erkende Qbus installateur of vul het contactformulier in.