Qbus installateurs

Wilt u uw woning uitrusten met een domoticasysteem? Dan doet u best beroep op een ervaren domotica installateur. Via deze link vindt u honderden Qbus-installateurs terug. U vindt er dus zeker eentje bij u in de buurt. De domotica bedrijven die op onze website vermeld staan, beschikken niet alleen een grondige algemene kennis van elektriciteit en domotica, maar zijn ook vertrouwd met het assortiment van Qbus. Zo bent u er zeker van dat uw nieuwe domoticasysteem perfect geïnstalleerd wordt en aan alle eisen beantwoordt.

 

Bent u zelf domotica installateur en wilt u graag werken met domotica die door Qbus aangestuurd wordt? Dan kunt u bij ons terecht voor een aantal opleidingen die u helemaal wegwijs maken in de verschillende modules en de programmatie ervan. Ook is er een speciale opleiding over het koppelen van het Qbus-systeem met het internet, om bijvoorbeeld besturing via smartphones of tablets mogelijk te maken. Qbus biedt u als domotica installateur graag alle ondersteuning en informatie die u nodig hebt.

 

Beschikt u al over een grondige kennis van elektriciteit en wilt u zich graag bijscholen tot domotica installateur? Een verstandige keuze, want domotica wordt steeds populairder en domotica bedrijven zitten dan ook in de lift. Met een diploma domotica op zak is werken met de door Qbus aangestuurde systemen een goede keuze. Qbus maakt het u als domotica installateur gemakkelijk met eenvoudige installatiesystemen die moeiteloos uitgebreid, geconfigureerd en bediend kunnen worden. U leert er alles over tijdens een van onze praktijkgerichte opleidingen.