Schakelaar met afstandsbediening

Schakelaars met afstandsbediening zijn de ideale oplossing voor het vlotte gebruik van onder meer uw verlichting, rolluiken of zonwering. Door te kiezen voor een draadloze schakelaar met afstandsbediening kiest u voor comfort en flexibiliteit. De keuze voor draadloos biedt enerzijds het voordeel van een eenvoudige installatie: doordat bijvoorbeeld de lichtschakelaar en de verlichting draadloos met elkaar communiceren, wordt kap- en breekwerk voor bekabeling vermeden en blijft het systeem ook na de installatie flexibel. De lichtschakelaar met afstandsbediening kan op eender welk moment moeiteloos verplaatst worden. Anderzijds biedt de draadloze communicatie schakelaar-afstandsbediening u het voordeel dat u niet fysiek bij de schakelaar hoeft te staan om de verlichting in- of uit te schakelen. Wilt u de zonwering voor de veranda naar beneden laten terwijl u zelf druk in de weer bent in de keuken? Met een schakelaar op afstandsbediening kan het allemaal.

 

Maar er zijn nog meer mogelijkheden, uw draadloze lichtschakelaar afstandsbediening is dankzij domotica immers ook te bedienen via uw pc, smartphone of tablet. Een schakelaar op afstandsbediening kan perfect geïntegreerd worden in de domoticasystemen aangestuurd door Qbus. Bent u op uw werk en ziet u via de domotica app dat uw kinderen, die pas naar school vertrokken zijn toen u al de deur uit was, de lichten in de hal hebben laten branden? Met slechts enkele aanrakingen van uw scherm doet u de lichten uit door bediening van de schakelaar. Afstandsbediening altijd op zak: zo hebt u op elk moment de controle in handen en regelt u moeiteloos het comfort en het energieverbruik in uw woning.

 

Wilt u meer informatie over onze schakelaars met afstandsbediening? Neem dan contact op met één van onze installateurs bij u in de buurt of vul het contactformulier in.