Automatische rolluiken

Automatische rolluiken zijn een bijzonder vaak voorkomende toepassing van domotica. Rolluiken automatiseren zorgt niet alleen voor veel comfort doordat u geen omkijken meer hebt naar het ophalen of neerlaten van de rolluiken, maar resulteert ook in energiebesparing en extra veiligheid. Een elektrisch rolluik automatiseren kan door het rolluik te verbinden met uw domoticasysteem, zodat u de werking van het rolluik volgens uw wensen kunt programmeren. De rolluikautomatisatie wordt mogelijk gemaakt door de integratie van speciaal daarvoor ontworpen Qbus rolluikmodule in uw domoticasysteem.

 

Een automatische rolluikbediening kan u helpen om eenvoudig energie te besparen. Rolluiken vormen een extra isolatielaag en helpen zo om in de winter de warmte binnen te houden, terwijl ze er in de zomer voor zorgen dat het binnen aangenaam koel blijft. Door de stand van de automatische rolluiken af te stemmen op de hoeveelheid zon en de binnentemperatuur, zorgt u voor een aangenaam binnenklimaat zonder dat er energie verloren gaat. Ook een verhoogde veiligheid is een groot voordeel van automatisatie: rolluiken kunnen zo ingesteld worden dat ze bijvoorbeeld tijdens uw vakantie op bepaalde tijdstippen op- en neergaan. Zo geeft uw woning geen verlaten indruk en zal ze dus minder gauw een doelwit voor inbrekers worden. Dat is het niet te onderschatten resultaat van automatisering: rolluiken laten uw huis leven, ook als er niemand thuis is. Wilt u dus uw rolluiken automatiseren? Prijs u rijk, het is een uitstekend idee.

 

Hebt u ook interesse in automatische rolluiken? Prijzen voor het koppelen van elektrische rolluiken aan een domoticasysteem zijn budgetvriendelijk en bovendien verdient u de investering deels terug door de energie die u bespaart. Samen met het extra comfort maakt de betaalbare automatische rolluiken prijs deze toepassing van domotica voor een breed publiek interessant. 

 

Voor meer informatie kunt contact opnemen met een erkend Qbus installateur of het contactformulier invullen.