5 Februari 2024 - Door Ruben

System Manager III - De configuratiettol dat mee groeit dankzij nieuwe producten en functionaliteiten. 

 

Onze configuratietool, System Manager III, heeft de laatste maanden opnieuw enkele grote updates gekregen. Niet enkel door de toevoeging van nieuwe producten, zoals het Zigbee-gamma, maar ook door de vele verbeteringen dankzij de feedback van gebruikers, waarvoor onze oprechte dank. Hieronder vinden jullie een beknopt overzicht van de belangrijkste toevoegingen.

 

Een eerste update is de toevoeging van ons Zigbee-gamma en Zigbee compatibele producten. Door deze uitbreiding werd de ‘Wizard nieuwe module’ aangepast en opgesplitst in bedrade en draadloze modules. In de modulestructuur worden ook aan de installatie toegevoegde modules op dezelfde wijze opgesplitst.

 

 

Het tijdig opslaan van je wijzingen is belangrijk tijdens het configureren van je installatie. Omdat dit snel vergeten wordt, hebben we een automatische backup ingevoerd. Deze functie zal elke 5 minuten automatisch een backup maken van je huidig qdb-bestand. Je kan deze openen door in het hoofdmenu te klikken op ‘Bestand’ en vervolgens op ‘Open automatische backup’. Zo krijg je de laatste 5 automatische backups te zien en verlies je nooit meer een wijziging.

 

 

Wist je dat je ook een selectie van I/O’s in één keer kan aanpassen? Dankzij de functie ‘Globaal editeren’ kan je nu niet enkel een selectie van I/O’s uitlezen of verwijderen, maar ook de naam aanpassen. Klik hiervoor op de ‘Zoek en vervang’ knop in het ‘Globaal editeren’ scherm. Vervang een selectie, een groep of alle I/O’s in één keer.

 

 

Tot slot werd ook het aanmaken of aanpassen van sferen makkelijker gemaakt. Zo kan je rechtstreeks in een drop-down, bij het aanmaken van een nieuwe I/O op een schakelaar of inputmodule, een nieuwe sfeer aanmaken. Daarnaast kan je ook in de menu ‘Sferen’ een selectie maken van specifieke uitgangen en deze tezamen regelen naar 50%, Aan of Uit status. Een sfeer wordt zo in een handomdraai aangepast.

 

Mocht je nog verbeteringen willen melden, aarzel niet ons te contacteren. We verwerken graag jullie feedback!

 

Klik hier om naar de downloadpagina te gaan.

 

Deel deze pagina

Afbeelding1 SMIII-update
Afbeelding5 SMIII-update
Afbeelding4 SMIII-update
Afbeelding3 SMIII-update
Afbeelding2 SMIII-update