Introductie Qbus

In deze video van de online sessie 'Introductie tot Qbus' leert u meer over Qbus, het productengamma, de installatie, en krijgt zelfs een korte inleiding tot de configuratie. Deze sessie is een ideale voorbereiding tot een Qbus Basiscursussen die opnieuw zullen doorgaan zodra de Corona-situatie het toelaat.

VOOR WIE?
Elke installateur of adviseur die het Qbus systeem overweegt te gaan gebruiken en het wat beter wil leren kennen.

PROGRAMMA

Wie is Qbus?
Van Qbus Stand-Alone over Qbus Full tot Qbus Open
Inleiding tot de configuratie