QDB's energiebeheer

Deze kleine voorbeeld-configuratiebestanden (.QDB) tonen hoe je bepaalde zaken in een Qbus systeem met CTD controller op een eenvoudige en correcte wijze kan instellen. Hier worden enkel voorbeelden rond energiebeheer weergegeven. Andere voorbeelden vind je verder onder "Support & Service". Je moet minstens System Manager III V3.15.0 gebruiken om deze bestanden te openen. Vanaf V3.16.0 zal je deze ook kunnen importeren in een bestaande QDB.

Voorbeeld QDB van Boilerlogica 0-6kW

Boilerregeling 0-6kW

Voorbeeld QDB voor aansturing Smart Grid contacten in Qbus Full installatie

Voorbeeld QDB van zowel getrapte als VAR regeling via EMM03 of ECM04