Installer dashboard

Ben JE Qbus installateur?

Dan hebben we goed nieuws!

Ons online Qbus Installer Dashboard is er voortaan om jouw werk een pak eenvoudiger te maken, zowel bij de voorbereiding van nieuwe installaties als bij de ondersteuning van bestaande installaties.

Wat kan je doen met het installer dashboard?

Het is een website waarop je je Ubie-installaties kan aanmaken en controllers toekennen.

Zo kan je als installateur vanop afstand de indienststelling doen en support bieden door programmatiefiles aan te passen via een directe link met systemmanager.

De configuraties voor controllers worden bijgehouden op het Installer Dashboard en die kunnen vanop afstand geïnstalleerd worden (al dan niet met goedkeuring van de klant).

Voor kleine aanpassingen hoef je niet meer naar de klant heen en weer te rijden,  tijd en geld gespaard.

Een extra voordeel is dat je een handig overzicht krijgt van al je installaties.

Wat kost het installer dashboard?

Het installer dashboard is een betalende service, een installatie online beheren kan vanaf 20€/jaar. Registreer je nu en ontvang je eerste installatie gratis.

Naar de Quick Start

NAar het installer dashboard