System Manager III

Qbus System Manager III is de gratis configuratiesoftware voor CTD01(E)(m), CTD02(E), CTD03(E) Controllers + Qbus Cloud. U vindt hieronder de meest recente stabiele versie alsook de laatste Beta-versie. Deze Beta-versie wordt in een afzonderelijke map geïnstalleerd zodat beiden naast elkaar kunnen gebruikt worden en is ook geschikt voor de controllers CTD10, CTD40 en CTDmax.

( De configuratiesoftware voor de vorige generatie controllers CTL01-02-16-32-64-256 is te vinden bij Serial Manager II )

Handleiding SMIII

>>> Qbus SMIII Setup V3.20.23 (21/9/2020)

Versie met o.a. ondersteuning voor ROL01PSA, ROL04PSA, events met ringbuffer, ...

Beschrijving software releases

Qbus SMIII BETA Setup V3.20.58 (05/10/2021)

Versie met o.a. ondersteuning voor Installer Dashboard, INA02, QDM01, ...