Dimmer modules

Door te werken met dimmers kunt u de verlichting in uw woning op elk moment aanpassen aan uw wensen. Verlichting is één van de belangrijkste elementen bij het creëren van sfeer, en door uw verlichting te laten verlopen via een dimmerschakeling beschikt u over vrijwel eindeloze mogelijkheden. Een dimmer aansluiten gebeurt lokaal, in de ruimte waar de lamp die u wilt kunnen dimmen zich bevindt. Maar een dimmer schakelaar is meer dan een toepassing waarmee u handmatig de intensiteit van de verlichting kunt aanpassen. U kunt ook kiezen voor een modulaire dimmer, die in de elektriciteitskast geplaatst wordt. In het assortiment van Qbus vindt u zeker een dimmer module die aansluit bij uw noden en wensen. Binnen uw domoticasysteem kunt u zowel een standaard dimmer plaatsen als kiezen voor een automatische dimmer.

Welke dimmer of dimmer module u kiest, hangt in de eerste plaats af van het soort lamp dat u wilt kunnen dimmen. Het gamma van Qbus bevat dimmerschakeling voor halogeenlampen, gloeilampen, dimbare spaarlampen, elektronische en klassieke transfo’s en 230V led-lampen. Daarnaast heeft Qbus ook een analoge dimmer module voor voor 0/1 - 10V sturing. Voor optimale flexibiliteit kiest u het best voor een draadloze dimmer. Er zijn veel mogelijkheden voor het vervangen van uw klassieke schakelaar door een dimmer: wisselschakelaar of enkelvoudige schakelaar vervangen? Het kan allemaal.

Bij Qbus kunt u ook kiezen voor een geavanceerde elektronische dimmer module, die de verlichting afstemt op de hoeveelheid natuurlijk licht die aanwezig is. Dit systeem werkt met een lichtsensor die voortdurend het lichtniveau meet. Een dimmer aansluiten op uw domoticasysteem biedt u de mogelijkheid om de verlichting in uw woning perfect af te stemmen op de sfeer die u wilt creëren.

Wilt u meer informatie over onze dimmer modules? Neem dan contact op met één van onze installateurs bij u in de buurt of vul het contactformulier in.