Teleruptor

Wilt u de eerste stap zetten naar het slim maken van uw woning, zonder meteen te kiezen voor een domoticasysteem? Zoekt u een pré-domotica systeem wat ten allen tijde kan uitgebreid worden? Dan is de slimme teleruptor van Qbus misschien wel iets voor u. Deze slimme teleruptor is de basismodule binnen het Qbus standalonegamma. ‘Standalone’ betekent dat deze modules volledig op zichzelf (zonder controller en zonder externe voeding) kunnen functioneren, maar ze kunnen ook in combinatie met een controller gebruikt worden als onderdeel van een complete Qbus domotica-installatie. Zo kunt u door het gebruik van teleruptoren de eerste stappen zetten op het gebied van huisautomatisering, tegen een instapprijs en met een zeer eenvoudige installatie. En doordat de teleruptor later kan uitgebreid worden tot een volledig domoticasysteem, houdt u uw opties open voor de toekomst.

Een groot voordeel, naast de teleruptor prijs, is de eenvoudige installatie waarvoor geen programmatie via een pc nodig is. Deze eenvoudige installatie staat echter niet in de weg van de krachtige werking: teleruptor functies omvatten onder meer het aansturen van verlichting, rolluiken, stopcontacten, enz. Met een teleruptor schakeling kunt u dus bijvoorbeeld eenvoudig vanop afstand de rolluiken neerlaten of de lichten aan- of uitdoen. Een teleruptor dimmer behoort ook tot de mogelijkheden.

De slimme teleruptor van Qbus kan op verschillende manieren gebruikt worden: als standalone (zonder controller of programmatie), als standalone met LED-terugmelding, als standalone met Qbus-driver voor eenvoudigere bekabeling, of als onderdeel van een volledige Qbus domotica-installatie. De slimme teleruptoren van Qbus bieden u dus heel wat mogelijkheden voor de automatisering en het slimmer maken van uw woning. Kortom, stelt u domotica op prijs? Teleruptor is het antwoord!

Wilt u meer informatie over de slimme teleruptor? Neem dan contact op met één van onze installateurs bij u in de buurt of vul het contactformulier in.