Is het mogelijk om na het afronden van de Luqas-wizard nog wijzigingen aan te brengen in de configuratie?

Ja, na het instellen van de Luqas wizard is het mogelijk om wijzigingen aan te brengen aan de configuratie. De installateur heeft de mogelijkheid om op afstand aanpassingen te maken via de Luqas wizard. Dit kan gedaan worden door:

In de Qbus Control applicatie bij "instellingen" op het toestel te klikken en dan helemaal naar onder te scrollen.

Bij "Configuratie" heb je twee opties om de installateur toegang te geven tot de Luqas wizard:

• De installateur kan de QR-code scannen om directe toegang te krijgen tot de wizard.
  • Je kunt een link doorsturen naar het e-mailadres van de installateur. Deze link is 12 uur geldig.

Na 12 uur vervalt de link en moet een nieuwe link verstuurd worden. Momenteel is deze functie enkel beschikbaar op de Qbus Control app.