8. Zorg

Uw Qbus woning zorgt voor u

QBUS CARE

 

Omwille van de sterke toename van de groep 65-plussers, is er een grote behoefte aan woningen die aangepast zijn of kunnen worden aan de noden van ouderen. Qbus Care is een gamma van producten, technologieën én diensten die kunnen worden ingezet in gebouwen waar een zorgfunctie mogelijk moet zijn.

 

ZORGTECHNOLOGIE DIE ZICH AANPAST AAN HET ZORGPROCES, EN NIET OMGEKEERD.

 

Van Rust en Verzorgingstehuizen (RVT) die continue zorg aanbieden over de assistentiewoningen waar een woonassistent indien nodig kan bijspringen, tot een “gewone” woning aanpassen met de nodige technologie om een oudere toe te laten langer thuis te wonen (levensloopbestendige woning). Qbus Care kan een oplossing aanbieden op maat van elk van deze zorgvormen, op maat van de zorgverstrekker en op maat van de oudere zelf.

Deel deze pagina

Betrokken producten

Gerelateerde projecten

Residentie Lappersfort: klaar voor de toekomst met Qbus

"De Qbus Stand-Alone oplossing gaf ons de mogelijkheid om voor een beperkt budget basisfunctionaliteit aan te bieden waar alle kopers een meerwaarde in zien." (Frederik Huys, bestuurder Eiffage Vuylsteke).

Qbus doet de Avondzon schijnen

Senioren, bewoners van het woon-en zorgcentrum Avondzon, en verplegers appreciëren in hoge mate het comfort dat de Qbus installatie hen biedt. Een hoge tevredenheid, dit past naadloos bij de uitstekende reputatie die Avondzon geniet in het Aalsterse.

 

De investering meer dan waard Carlos Thysebaerdt - Avondzon-directeur